top of page

Murhamysteeri

Veikkolan kartanon elämyksellisenä erikoisuutena ovat murhamysteerit. 

Ajaton murhamysteeri autenttisessa miljöössä vie ajatukset tehokkaasti pois arjen ja työn paineista. 

2e726edd-1edd-47c4-94f3-28ce635e9f1e.jpeg
Butterfly Collage

Murhamysteeri ja murhamysteeri-illallinen on pääjuonellisesti käsikirjoitettu elämyksellinen interaktiivinen ohjelmapalvelu. Siis jotain tarkasti käsikirjoitetun teatterin ja täysin vapaiden naamiaisten väliltä, läheistä sukua liveroolipeleille ja tunnelmaltaan jossain määrin pakohuoneenkin kaltainen.

 

Murhamysteerissä voit hassutella, kippistellä, flirttailla, juonitella, kiristää, hankkia liittolaisia, hoitaa bisneksiä, väärentää, ehkä jopa murhata tai ihan vaan seurustella ja viettää mukavaa iltaa.

 

Osallistujien etukäteen saamat roolihahmot heräävät murhamysteerin ajaksi henkiin. Jokaisella pelaajalla on omat avaintehtävänsä, jotka helpottavat osallistumista mysteeriin ja kuljettavat tarinaa eteenpäin. Pelirahaa kekseliäimmät pelaajat käyttävät moniin tarkoituksiin. Rahalla voit esimerkiksi ostaa tietoa, palveluksia tai tuotteita. Mysteerissä ei ole tarkkaa tulosta tai juonta, joka voisi mennä oikein tai väärin. Jokainen mysteeri on pelaajiensa näköinen.

 

Veikkolan kartanon mysteerissä on historiallinen viitekehys. Se sijoittuu vuoteen 1942 autenttiseen ympäristöön ja henkilöhahmot ovat todellisia tuolloin paikkakunnalla eläneitä ja vaikuttaneita taiteilijoita ja taiteen ystäviä. Tämä lisää mysteeri-iltaan todellisuuden tuntua tavalla, jota et koe muualla. Irtaantuminen arjen murheista on takuuvarma.

 

Tervetuloa meille murhattavaksi!

2e726edd-1edd-47c4-94f3-28ce635e9f1e.jpeg
IMG_3852.jpeg
IMG_3852.jpeg

Murhamysteeri on noin 8-22 henkilölle tarkoitettu osin käsikirjoitettu ryhmätehtävä. Osallistuminen ei edellytä suurta valmistautumista. Osallistujille annetaan teeman mukaisia asusteita.

 

Mysteeri huipentuu illalliseen. Murhamysteeri soveltuu työyhteisöille, perheille tai vaikkapa ystäväseurueille. 

Murhamysteeri ja illallinen: 186,70 eur (sis. alv) 

(ei sis. alkoholijuomia, osallistujat saavat tuoda omat juomat.) 

Kysy tarjousta! 

Murhamysteerien teemoista suosituimmat ovat mafiamysteeri ja kartanomysteeri. 

Lue lisää: Ratkaise murhamysteeri Veikkolan kartanossa

bottom of page