top of page
Internetresoluutio-35.jpg

Idyllinen juhlatila ikimuistoisiin hetkiin

Veikkolan kartanossa järjestät unohtumattomat juhlat. 

Kesäaikaan idyllinen pihapiiri tarjoaa maalaisromantiikkaa isommallekin juhlaväelle. Kaikkina vuodenaikoina kartanotunnelmasta voi nauttia tunnelmallisissa sisätiloissa. 

Tilat soveltuvat mainiosti myös kokouskäyttöön. 

Juhlat Veikkolan kartanossa 

Veikkolan kartano tarjoaa ainutlaatuisen juhlatilan tärkeisiin hetkiin. Historiallinen kartanomiljöö tarjoaa ikimuistoisen juhlaelämyksen ja toimii virkistävänä vastapainona urbaanille elämälle. Veikkolan kartanossa historia herää henkiin ja kartanoromantiikka kukoistaa. Vihti ja Nummela sijaitsevat lyhyen matkan päässä Helsingistä, Espoosta ja koko pääkaupunkiseudusta. Juhlijat kaikkialta, ulkomaita myöten, ovat lämpimästi tervetulleita.

Veikkolan kartanon juhlatilan vuokraus onnistuu ympäri vuoden. Järjestämme kattauksen sisätiloihin helposti neljällekymmenelle henkilölle, erityisjärjestelyin jopa isommillekin ryhmille. Lisäpalveluista voit valita, mitä unelmiesi juhlien toteuttamiseen tarvitset, on se sitten astioiden vuokraus, pitopalvelu tai tilan somistus. Toisaalta tila on niin autenttinen, että usein mitään lisäsomistusta ei tarvita.

Kesäaikaan juhlitaan myös ulkona. Pihajuhliin mahtuu toistasataa juhlijaa. Hiidenveden idyllisessä maisemassa vietetään syntymäpäiväjuhlia, kastetilaisuuksia, rippijuhlia, valmistujaisia, häitä, muistotilaisuuksia ja pikkujouluja. Yhteistyökumppaneidemme avulla räätälöimme ikimuistoiset juhlat toiveidesi mukaan.

Kartanon aistikas miljöö taipuu monenlaisiin tapahtumiin. Suosituksi muodostunut erikoisuutemme ovat murhamysteerit ja murhamysteeri-illalliset. Illan aikana ratkotaan murhamysteeriä samalla kun nautitaan suussa sulavista herkuista.

Kartanomme tarjoaa juhlatilan ja asiakas valitsee tarvitsemansa lisäpalvelut. Meillä ei ole anniskeluoikeuksia, mutta juhlien järjestäjä saa mielellään tuoda juhlaan omat alkoholijuomat. Ulkomailtakin tuttu ”bring your own bottle” eli BYOB-konsepti, eli suomeksi OPM, on osoittautunut toimivaksi ja pidetyksi malliksi.

Ainutlaatuisissa ja kauniissa tiloissamme onnistuvat myös kokoukset. Kokoustekniikkaan kuuluu valkokangas ja videotykki. Kysy myös kokoustarjoilumahdollisuuksista.

Lisäpalvelut

  • ​Astiavuokraus (ja pöytäliinat)

  • Somistus ja kattaus

  • Siivous- ja pesulapalvelut

  • Tarjoilupalvelut

  • Catering

  • Ei anniskeluoikeuksia, juhlien järjestäjä saa tuoda omat alkoholijuomat.

Veikkolan kartano on kaunis, tunnelmallinen, vuosisatojen kuluessa kehittynyt ja siksi uniikki historiallinen miljöö. Juhlatilan vuokraus meiltä tarjoaa puitteet ikimuistoiselle tapahtumalle. Vastaamme mielellämme yhteydenottoihin ja tarjouspyyntöihin. Ota yhteyttä ja tee juhlastasi ainutlaatuinen!

bottom of page